Korábbi vendégeink véleményei

A Borostyán Apartmanház egy fantasztikusan szuper hely!!! Aki pihenni szeretne akár kisgyerkőccel is annak tudom ajánlani!!! Mi most jöttünk haza, nagyon jól éreztük magunkat! Tiszta és nagyon szép minden!Finomabbnál finomabb reggeliket kaptunk és a Lilaakác étteremben is nagyon finom vacsorákat! Nagyon kedves mindenki. Tünde egy igazi tündér! Egyszóval Fantasztikus volt minden!!!

 

Juhász család

2017.07.30.

Képeslap

Sörös család

2017.július

Nagyon jól éreztük magunkat Önöknél! A vendéglátás kitűnő volt. A táj gyönyörű. Soha még ilyen szép helyen nem voltunk. Köszönjük szépen!

Lajos család

2015.07.19.

Csodaszép hely és kitűnő ellátást kaptunk! Nagyon jól éreztük magunkat, mert családias a légkör és a programlehetőségek is sokfélék.  Köszönjük ezt a hat napot! Igazi pihenés volt!

Orvos család: Judit, Péter, Gergő, Nándi

2015.06.21.

A legjobb, legtisztább apartman, ahol eddig jártam. Tünde csodás háziasszony, vendéglátó.
Mózer-Králl család

2017. augusztus

Köszönjük ezt a csodálatos hetet. Ez a kis hely a nyugalom szigete. A hely rendkívül ízléses, a vendégszeretetük pedig nagyszerű. Biztos, hogy visszatérünk.

Varga – Fábics – Soós családok

2015.08.02.

Idei évünk legszebb hetét itt töltve Nektek köszönhetjük! Remek feltöltődés volt mindkettőnk részére! A reggelik csodás hangulatban teltek. Egyik nap szebb volt, mint a másik! Tünde személyében megismerhettünk egy profi idegenvezetőt is. Vicának van a legszebb mosolya a világon! Szeretnénk mihamarabb újra itt lenni!

Gizus és Árpi

2016.06.21.