Gondoskodó vendéglátás

A csodálatos Tisza-tó szívében, a Hortobágyi Nemzeti Park szomsédságában megbúvó Borostyán Apartmanház (Villa Borka)*** tökéletes és különleges helyszín a meghitt kikapcsolódáshoz, egy álomszép esküvőhöz vagy egy felejthetetlen rendezvényhez. Budapesttől alig 2 órányira fekvő panziónk négy kényelmes, egyedien berendezett családi apartman de lux apartmannal, egy hatalmas, különálló épületben elhelyezkedő villával és kettő tágas, superior hotelszobával; családias étkezővel, terasszal, fürdőszolgáltatásokkal, romantikus kerttel és sokoldalú rendezvényhelyszínnel várja Önt Abádszalókon.

A tulajdonosok: Péter és Tünde, a reggelinél Vica és Csilla, a mindent tudó és pótolhatatlan Misi , a szobák szépségéért felelős Vivi és Ildikó, mind-mind azért dolgozunk, hogy az Ön nálunk töltött ideje valóban felejthetetlen és emlékezetes legyen.

A Borostyán Apartmanházban Ön és családja kényelmes, jó hangulatú, nyugodt környezetben tudja eltölteni pihenését, felfedezni a csodálatos Tisza-tó kincseit, kalandjait.

A Borostyán Apartmanházban őszinte hangulat, stílusos kényelem, valódi törődés és valódi élmények várják.

 

Tartalmas időtöltést, teljes kikapcsolódást kínálunk:

  • a Tisza-tó nyújtotta kalandok
  • a tavat és környékét behálózó kerékpárutak
  • helyi kulturális és házi barkácsprogramok
  • hangulatos wellness-részleg
  • Borostyános reggelik, félpanziós ellátás
  • negyed hektáros, illatos, madárdalos, parkosított kert

 

A Borostyán Apartmanház GYERMEK-, és BABABARÁT Szálláshely!  Kisgyermekkel érkező Vendégeinknek kérésre díjmentesen farácsos kiságyat kókuszmatraccal, fürdető kádat, etetőszéket tudunk biztosítani.

A Családbarát Magyarország program minősített, Bronz-fokozatú szolgáltatója.

 

Induljon útnak, élvezze a személyes törődést, érezze otthon magát és merüljön el az élményekben!