Check-in, check-out feltételek

 Megérkezés:
A szállás délután 16:00 óra és 20:00 óra között foglalható el. Amennyiben váratlan nehézségek miatt az adott időben nem érkezik meg, szíveskedjen a Borostyán Apartmanházat a megadott telefonszámon értesíteni. Köszönjük.

 Elutazás:
A szálláshelyet az elutazási napon 10:00 óráig kell elhagyni.

Fizetési feltételek

Fizetési feltételek, előlegfizetés esetén

Foglalási feltételek

Előleg fizetése:
Az ajánlatkérés történhet telefonon, illetve e-mailben. A foglalásról minden esetben írásban,  e-mail-ben visszaigazolás küldünk, ezzel a Borostyán Apartmanház garantálja a foglalást. A megrendelő köteles hiánytalanul megadni teljes nevét, pontos lakcímét és elérhetőségeit. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással lehetséges. Az előleg mértéke a foglalás teljes összegének 30 %-a. Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 3 banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg, a rendszer automatikusan törli azt, a foglalását semmisnek tekintjük.

Visszalépés a vendég részéről:
A megrendelt szálláshely vagy szolgáltatás lemondását minden esetben írásban kell közölni.
A lemondási díjak a következők:
A foglalás kezdő dátuma előtt 30-20 napig a teljes összeg 30 %-a
A foglalás kezdő dátuma előtt 19-8 nap között a teljes összeg 50 %-a
A foglalás kezdő dátuma előtt 0-7 nap között a teljes összeg 100 %-a

A megrendelt szolgáltatások módosítása:
Amennyiben Ön a megrendelt foglalását módosítani szeretné – a 14 napot megelőző időszakban teheti csak meg változtatási díj felszámítása nélkül, egyéb (közelebbi) időpontok esetében a lemondási feltételekben rögzített díjakat számoljuk fel változtatási díként – létszám vagy időpontváltozás miatt, előzetes megbeszélés alapján a szabad időpontok és helyek függvényében egy alkalommal lehetséges. A változtatást minden esetben írásban kell közölni, majd ezt követően, amennyiben lehetőség van rá, egy módosított visszaigazolást küldünk a foglalás adatainak megjelölésével.

Árak, részvételi díjak:
A szállásdíj tartalmazza a víz, áram költséget, az ágynemű, törölköző, szauna, medence használatot. Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, amelynek mértéke 450 Ft/fő/éjszaka és amelyet a helyszínen külön kell fizetni.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályzat

Házikedvenceiket a Borostyán Apartmanház sajnos nem tudja fogadni. Megértésüket köszönjük.

Csoportos foglalási feltételek

A Borostyán Apartmanház örömmel fogadja cégek, baráti társaságok foglalását, amelynek keretében a teljes ház bérlésére van lehetőség. Ebben az esetben egyedi árképzést használunk, kérjük vegye fel felünk a kapcsolatot e-mailban a [email protected] vagy a 06-30 3889361-es telefonszámon!