Gondoskodó vendéglátás

A Borostyán Apartmanházban Ön és családja kényelmes, jó hangulatú, nyugodt környezetben tudja eltölteni pihenését, felfedezni a csodálatos Tisza-tó kincseit, kalandjait.

Sok, nagyszerű ajánlatot nézett már, de tapasztalta, hogy a szép képek után egy kényelmetlen, poros helyen izgul, hogyan és mivel töltik el idejüket?

A kellemetlen tapasztalatok oka, hogy kevés, felületes információ alapján nehéz megtalálni a tökéletes helyet. A honlapokon olvasott ígéretek valósággá válnak-e?

Mi azt ígérjük, hogy kényelmes, jó hangulatú, élményeket és feltöltődést biztosító pihenésben lesz része a Borostyánban. A nyaralásáról hazatérve pedig nem győzi mesélni fantasztikus élményeit barátainak, kollégáinak.

A Borostyán Apartmanházban valódi, hangulatos kényelem, valódi törődés és valódi élmények várják.

 

Tartalmas időtöltést, teljes kikapcsolódást kínálunk:

  • a Tisza-tó nyújtotta kalandok
  • a tavat és környékét behálózó kerékpárutak
  • helyi kulturális és házi barkácsprogramok
  • hangulatos wellness-részleg
  • Borostyános reggelik, félpanziós ellátás
  • illatos, madárdalos, parkosított kert

 

A Borostyán Apartmanház – Apartman  de Lux- hangulatosan berendezett, baba-, és gyermekbarát apartmanjaival, és új 4*–os szállodai kényelmet biztosító egyedi, tágas luxus szobáival várja Önt és családját.

A Borostyán Apartmanház BABABARÁT Szálláshely!  Kisgyermekkel érkező Vendégeinknek kérésre díjmentesen farácsos kiságyat kókuszmatraccal, fürdető kádat, etetőszéket tudunk biztosítani.

 

Azon Vendégeink, akik megtapasztalták a Borostyánban a Gondoskodó vendéglátást, mind arról számoltak be, hogy igazi pihenést, csodás élményeket, finom ízeket, professzionális gondoskodást és sok, kedves mosolyt kaptak. Nézze meg ide kattintva, hogy miket mondanak rólunk korábbi vendégeink.

Induljon útnak, élvezze a személyes törődést, érezze otthon magát és merüljön el az élményekben!

Közvetlen foglalási lehetőség:

  +36 30 388 93 61
  borostyanapartmanok@gmail.com

Galéria

Házirend

Érkezés 15:00-től
Elutazás: 10:00-ig
Reggeli 8:00 és 10:00 között

Ingyenes szolgáltatásaink

Zárt parkoló
Jakuzzi
Infra szauna
Wi-Fi
Játszótér
Gyerekszoba